SEGEDÍNSKÝ GULÁŠ Z VEPŘOVÉHO MASA.

XBAZAR.eu  : KUCHTIK / RECEPTY / GULÁŠ / GULÁŠ VEPŘOVÝ / 




INGREDIENCE: 400g vepřového bůčku, 3 lžíce sádla, 2 cibule, 1 lžička sladké mleté papriky, sůl, kmín, 400g kysaného zelí, 1 lžíce hladké mouky, 1-2 stroužky česneku,1 dl smetany.

POSTUP PŘÍPRAVY: Na části sádla zpěníme pokrájenou cibuli, přidáme mletou sladkou papriku a zamícháme. Na zpěněnou cibuli vložíme rozkrájený vepřový bůček, osolíme, okmínujeme a necháme osmahnout. Potom mírně podlijeme horkou vodou a dusíme. K poloměkkému masu přidáme pokrájené kysané zelí a jíšku připravenou ze zbytku sádla a mouky. Před koncem tepelné úpravy ochutíme utřeným česnekem a zlepšíme smetanou. Podáváme s houskovými knedlíky.



SEGEDÍNSKÝ GULÁŠ Z VEPŘOVÉHO MASA. SEGEDÍNSKÝ GULÁŠ Z VEPŘOVÉHO MASA.



QR (http://qrcod.cz) -  - www.xkuchtik.cz Akvarijní náplň - filtrační AkvaBIO substrát Matrix do filtračních košů !
AkvaBIO substrát Matrix do filtračních košů
 


Průměr:  2,99 | Hodnotilo: 1350 x
1  |   2  |   3  |   4  |   5  |

 

 

 

Kategorie na xkuchtik.cz