ZÁHORÁCKÝ GULÁŠ.

XBAZAR.eu  : KUCHTIK / RECEPTY / GULÁŠ / GULÁŠ VEPŘOVÝ / 




INGREDIENCE: 400g vepřové plece, 50g sádla, 2-3 cibule, 2 lžičky mleté sladké papriky, 1 lžíce sušených hříbků, sůl, voda nebo vývar podle potřeby, 400g hlávkového bílého zelí, trochu cukru, hladká mouky, 2 dl smetany.

POSTUP PŘÍPRAVY: Na sádle zpěníme drobné nakrájenou cibuli dozlatova, přidáme vepřové plecko nakrájené na větší kostky a osmažíme je. Vmícháme mletou sladkou papriku, osmahneme, přidáme rozsekané sušené hříbky (které před použitím namočíme asi na čtvrt hodiny do studené vody), osolíme, podlijeme vodou nebo vývarem a dusíme téměř doměkka. Šťávu vydusíme do tuku, zaprášíme moukou, osmahneme zalijeme vodou a rozmícháme. Zelí pokrájíme na čtverečky a se špetkou cukru vmícháme do guláše a vše dodusíme doměkka. Před podáváním zjemníme smetanou. Jako přílohu můžeme podávat vařené brambory.



ZÁHORÁCKÝ GULÁŠ. ZÁHORÁCKÝ GULÁŠ.



QR (http://qrcod.cz) -  - www.xkuchtik.cz Akvarijní náplň - filtrační AkvaBIO substrát Matrix do filtračních košů !
AkvaBIO substrát Matrix do filtračních košů
 


Průměr:  2,98 | Hodnotilo: 1347 x
1  |   2  |   3  |   4  |   5  |

 

 

 

Kategorie na xkuchtik.cz