CIKANSKÝ GULÁŠ.

XBAZAR.eu  : KUCHTIK / RECEPTY / GULÁŠ / GULÁŠ VEPŘOVÝ / 




INGREDIENCE: 600g vepřového plecka nebo ramínka, 3 lžíce sádla, 1 cibule, sůl, 1 lžička sladké mleté papriky, kmín, 1 lžíce hladké mouky, 5 rajčat.

POSTUP PŘÍPRAVY: Na dvou lžících sádla zpěníme drobně pokrájenou poloviční dávku cibule, přidáme na kostky nakrájené maso, osolíme, přidáme sladkou mletou papriku, kmín, dobře vše podusíme nejdříve bez podlévání a pak podlijeme vždy jen malou naběračkou vody. Když je maso téměř měkké, necháme šťávu vysmahnout, zaprášíme hladkou moukou, zasmahneme, přidáme pokrájená rajčata, pak znovu podlijeme, rozmícháme a maso dusíme doměkka. Zbylou dávku cibule osmažíme na lžíci sádla a povrch guláše posypeme touto osmaženou cibulkou. K pokrmu podáváme brambory, těstoviny nebo rýži.



CIKANSKÝ GULÁŠ. CIKANSKÝ GULÁŠ.



QR (http://qrcod.cz) -  - www.xkuchtik.cz Akvarijní náplň - filtrační AkvaBIO substrát Matrix do filtračních košů !
AkvaBIO substrát Matrix do filtračních košů
 


Průměr:  2,99 | Hodnotilo: 1355 x
1  |   2  |   3  |   4  |   5  |

 

 

 

Kategorie na xkuchtik.cz