GULÁŠ S VEPŘOVÉHO MASA SE ZELENINOU.

XBAZAR.eu  : KUCHTIK / RECEPTY / GULÁŠ / GULÁŠ VEPŘOVÝ / 




INGREDIENCE: 450g vepřového masa z plecka nebo ramínka, sůl, mletý pepř, 40g sádla nebo tuku, 1 velká cibule, 5 zelených paprik, 5rajčat, 1 sterilovaná okurka, šálek smetany, lžíce hladké mouky.

POSTUP PŘÍPRAVY: Maso nakrájíme na kostky, opepříme, po všech stranách opečeme na sádle nebo tuku a vyjmeme. Na sádle (tuku) po opékání masa zpěníme nakrájenou cibuli přidáme očištěné na čtvrtky pokrájené papriky a za stálého míchání dvě až čtyři minuty opékáme. Potom přidáme spařená oloupaná rajčata a na plátky pokrájenou okurku, opět vložíme maso, podlijeme, osolíme a dusíme, až je maso měkké. Dochutíme solí a pepřem, zalijeme smetanou, ve které jsme rozkvedlali hladkou mouku, a dobře povaříme. Pokrm podáváme s rýží.



GULÁŠ S VEPŘOVÉHO MASA SE ZELENINOU. GULÁŠ S VEPŘOVÉHO MASA SE ZELENINOU.



QR (http://qrcod.cz) -  - www.xkuchtik.cz Akvarijní náplň - filtrační AkvaBIO substrát Matrix do filtračních košů !
AkvaBIO substrát Matrix do filtračních košů
 


Průměr:  2,99 | Hodnotilo: 1338 x
1  |   2  |   3  |   4  |   5  |

 

 

 

Kategorie na xkuchtik.cz