FAZOLOVÝ GULÁŠ S UZENÝM BŮČKEM.

XBAZAR.eu  : KUCHTIK / RECEPTY / GULÁŠ / GULÁŠ VEPŘOVÝ / 




INGREDIENCE: 300g bílých fazolí, 200g uzeného bůčku, 2 lžíce tuku, 1 cibule 1 lžíce hladké mouky, 1 lžička mleté sladké papriky, sůl, česnek, 2-3 lžíce rajčatového protlaku, pažitka.

POSTUP PŘÍPRAVY: Přebrané, propláchnuté fazole namočíme na tři hodiny do vody, pak je dáme vařit, přidáme k nim na kostky nakrájené syrové uzené maso a vaříme společné. Když je obojí měkké, zahustíme růžovou cibulkovou jíškou, přidáme podle chuti sůl, papriku, kterou jsme zpěnili na tuku, rajčatový protlak, utřený česnek a ještě chvíli povaříme. Do pokrmu můžeme dát před podáním několik lžic husté smetany. Sypeme pažitkou.



FAZOLOVÝ GULÁŠ S UZENÝM BŮČKEM. FAZOLOVÝ GULÁŠ S UZENÝM BŮČKEM.



QR (http://qrcod.cz) -  - www.xkuchtik.cz Akvarijní náplň - filtrační AkvaBIO substrát Matrix do filtračních košů !
AkvaBIO substrát Matrix do filtračních košů
 


Průměr:  2,99 | Hodnotilo: 1378 x
1  |   2  |   3  |   4  |   5  |

 

 

 

Kategorie na xkuchtik.cz