POCHOUTOKOVÝ GULÁŠ S UZENÝM MASEM (ze staročeské kuchyně).

XBAZAR.eu  : KUCHTIK / RECEPTY / GULÁŠ / GULÁŠ HOVĚZÍ / 




INGREDIENCE: 50g slaniny, 3 cibule, 4 stroužky česneku, 300g hovězí kližky, 200g uzené krkovičky, 1 lžička sladké mleté papriky, sůl, vývar z kostí, mletý pepř.

POSTUP PŘÍPRAVY: Na vyškvařené slanině osmahneme drobné pokrájenou cibuli dorůžova, přidáme rozsekaný česnek a na kostky nakrájené hovězí maso. Z krkovičky odřízneme kosti a dáme je vařit. Uzené maso nakrájíme na kostky, přidáme k hovězímu masu a osmahneme za občasného míchání. Potom poprášíme mletou sladkou paprikou, krátce osmahneme, osolíme a dusíme za občasného podlévání doměkka. Šťávu doplníme vývarem podle potřeby, povaříme a dochutíme solí a pepřem. Podáváme s houskovým knedlíkem a hlávkovým salátem.



POCHOUTOKOVÝ GULÁŠ S UZENÝM MASEM (ze staročeské kuchyně). POCHOUTOKOVÝ GULÁŠ S UZENÝM MASEM (ze staročeské kuchyně).



QR (http://qrcod.cz) -  - www.xkuchtik.cz Akvarijní náplň - filtrační AkvaBIO substrát Matrix do filtračních košů !
AkvaBIO substrát Matrix do filtračních košů
 


Průměr:  2,99 | Hodnotilo: 1351 x
1  |   2  |   3  |   4  |   5  |

 

 

 

Kategorie na xkuchtik.cz