GULÁŠ Z HOVĚZÍHO ČI VEPŘOVÉHO SRDCE.

XBAZAR.eu  : KUCHTIK / RECEPTY / GULÁŠ / GULÁŠ RŮZNÝ / 




INGREDIENCE: 100g anglické slaniny, půlka hovězího nebo celé vepřové srdce, 1 větší cibule, 1 lžička mleté sladké papriky, mletý pepř, 3 lžíce strouhaného chleba, masox, majoránka, sůl.,

POSTUP PŘÍPRAVY: Nadrobno nakrájenou anglickou slaninu rozškvaříme, vložíme očištěné, odblaněné, na drobné kostky rozkrájené srdce, zasypeme je pokrájenou cibulí, paprikou a opékáme za stálého míchání. Když se maso vydusí do tuku, zasypeme je strouhaným chlebem, osmahneme a pak podlijeme potřebným množstvím vroucí vody. Přidáme pepř, masox a za občasného zamíchání dále dusíme doměkka. Nakonec dochutíme majoránkou a solí.



GULÁŠ Z HOVĚZÍHO ČI VEPŘOVÉHO SRDCE. GULÁŠ Z HOVĚZÍHO ČI VEPŘOVÉHO SRDCE.



QR (http://qrcod.cz) -  - www.xkuchtik.cz Akvarijní náplň - filtrační AkvaBIO substrát Matrix do filtračních košů !
AkvaBIO substrát Matrix do filtračních košů
 


Průměr:  2,99 | Hodnotilo: 1346 x
1  |   2  |   3  |   4  |   5  |

 

 

 

Kategorie na xkuchtik.cz