ZAJEČÍ GULÁŠ.

XBAZAR.eu  : KUCHTIK / RECEPTY / GULÁŠ / GULÁŠ ZVĚŘINOVÝ / 




INGREDIENCE: Přední maso ze zajíce, 3 lžíce sádla, 2-3 cibule, 100g vařeného uzeného bůčku, 1 lžíce hladké mouky, 1 lžíce mleté sladké papriky, 1 lžíce rajčatového protlak, sůl, (2-3lžíce kysané smetany).

POSTUP PŘÍPRAVY: Zaječí přední maso nakrájíme na malé kousky. V kastrole na sádle zpěníme jemně nakrájenou cibuli, přidáme uzený vařený bůček nakrájený na kostičky a opečeme dorůžova. Zaprášíme moukou, osmahneme, přidáme mletou papriku, necháme zpěnit, zalijeme trochou vody nebo vývaru, přidáme zředěný rajčatový protlak, osolíme a dusíme hodinu až hodinu a půl, až je maso měkké. Podáváme horký s chlebem.



ZAJEČÍ GULÁŠ. ZAJEČÍ GULÁŠ.



QR (http://qrcod.cz) -  - www.xkuchtik.cz Akvarijní náplň - filtrační AkvaBIO substrát Matrix do filtračních košů !
AkvaBIO substrát Matrix do filtračních košů
 


Průměr:  2,98 | Hodnotilo: 1351 x
1  |   2  |   3  |   4  |   5  |

 

 

 

Kategorie na xkuchtik.cz