MAĎARSKÝ KANČÍ GULÁŠ.

XBAZAR.eu  : KUCHTIK / RECEPTY / GULÁŠ / GULÁŠ ZVĚŘINOVÝ / 




INGREDIENCE: 600-700g černé zvěřiny z krku nebo plece, 1 cibule, 5 lžic sádla, 1 lžička sladké mleté papriky, sůl, kmín, vývar, majoránka, 2 stroužky česneku, 1 lžíce hladké mouky.POSTUP PŘÍPRAVY: Drobné nakrájenou cibulku osmažíme na sádle dozlatova, přidáme sladkou mletou papriku, po zpěnění přidáme na kostky nakrájené maso a opečeme je. Osolíme, okmínujeme a dusíme při mírném podlévání doměkka. Šťávu vydusíme do tuku, zaprášíme hladkou moukou, osmažíme, přilijeme trochu vývaru, rozmícháme a povaříme. Nakonec přidáme majoránku a utřený česnek. Podáváme s vařenými brambory a nakládanými houbami.

MAĎARSKÝ KANČÍ GULÁŠ. MAĎARSKÝ KANČÍ GULÁŠ.



QR (http://qrcod.cz) -  - www.xkuchtik.cz Akvarijní náplň - filtrační AkvaBIO substrát Matrix do filtračních košů !
AkvaBIO substrát Matrix do filtračních košů
 


Průměr:  2,99 | Hodnotilo: 1348 x
1  |   2  |   3  |   4  |   5  |

 

 

 

Kategorie na xkuchtik.cz