STAROČESKÁ HOVĚZÍ PEČENĚ SE ZÁZVOREM.

XBAZAR.eu  : KUCHTIK / RECEPTY / MASO HOVĚZÍ / HOVĚZÍ SVÍČKOVÁ / 




INGREDIENCE: 750 g hovězího ze svíčkové, plece či kýty, 50 g slaniny, 50 g másla, 1 cibule, 10 g hladké mouky, 1 lžíce zázvoru, sůl, hovězí vývar.

POSTUP PŘÍPRAVY: Maso omyjeme, odblaníme, naklepeme, prošpikujeme a osolíme. Ve větším dílu másla rozpustíme zbytek slaniny, osmažíme na ní jemně nakrájenou cibuli a na vysokém stupni pečeme maso ze všech stran. Pečeni poprášíme teď zázvorem, lehce polijeme hovězím vývarem, přikryjeme a dusíme v troubě. Jakmile maso poněkud změkne, zvedneme poklici a přelijeme je šťávou, popřípadě dolijeme hovězí vývar a necháme je dopéci. Po vyjmutí hotové pečeně zaprášíme šťávu moukou, pražíme ji chvíli, zředíme, dáme do ní zbytek másla a necháme ještě povařit. Procezenou poléváme jednotlivé porce masa.



STAROČESKÁ HOVĚZÍ PEČENĚ SE ZÁZVOREM. STAROČESKÁ HOVĚZÍ PEČENĚ SE ZÁZVOREM.



QR (http://qrcod.cz) -  - www.xkuchtik.cz Akvarijní náplň - filtrační AkvaBIO substrát Matrix do filtračních košů !
AkvaBIO substrát Matrix do filtračních košů
 


Průměr:  2,99 | Hodnotilo: 1339 x
1  |   2  |   3  |   4  |   5  |

 

 

 

Kategorie na xkuchtik.cz