BAVORSKÁ ROŠTĚNKA.

XBAZAR.eu  : KUCHTIK / RECEPTY / MASO HOVĚZÍ / HOVĚZÍ ROŠTĚNKY / 




INGREDIENCE: 4 roštěnky (každá 150g), sůl, pepř, 60g másla, 50g cibule, 40g mouky, 1/8 l kyselé smetany. Trochu hovězí a zeleninové polévky. Nádivka: 30g másla, sůl, pepř, 15 g šunky, 1 vejce, 3 g vařených brambor, 2 lžíce kyselé smetany. POSTUP PŘÍPRAVY: Roštěnky naklepeme, osolíme a opepříme. Nyní si připravíme nádivku tímto způsobem: do měkkého másla zamícháme vejce, drobně pokrájenou šunku a na kostičky rozřezané brambory, přidáme 2 lžíce kyselé smetany, pepř a sůl. Tuto směs naneseme na roštěnky, které zavineme a ovážeme. Jednu po druhé vložíme do horkého másla se zpěněnou cibulkou, zalijeme je hovězí polévkou a udusíme do měkka. Roštěnky vyjmeme, šťávu vydusíme, zaprášíme moukou, podusíme, zalijeme zeleninovou polévkou a povaříme. Přidáme zbytek kyselé smetany, rozkvedlané s moukou, necháme přejít varem a vlijeme na roštěnky.

BAVORSKÁ ROŠTĚNKA. BAVORSKÁ ROŠTĚNKA.



QR (http://qrcod.cz) -  - www.xkuchtik.cz Akvarijní náplň - filtrační AkvaBIO substrát Matrix do filtračních košů !
AkvaBIO substrát Matrix do filtračních košů
 


Průměr:  2,99 | Hodnotilo: 1349 x
1  |   2  |   3  |   4  |   5  |

 

 

 

Kategorie na xkuchtik.cz