VALDŠTEJNSKÁ ROŠTĚNKA.

XBAZAR.eu  : KUCHTIK / RECEPTY / MASO HOVĚZÍ / HOVĚZÍ ROŠTĚNKY / 




POSTUP PŘÍPRAVY: Každou roštěnku naklepeme, osolíme, opepříme a opečeme po obou stranách na oleji s máslem. Maso vyjmeme a na pánvi odusíme na plátky nakrájené žampióny či hříbky, rajská jablíčka, kyselé okurky, utřený česnek, což ještě přisolíme a opepříme. Nakonec do pánve vyklepneme jedno vejce, zamícháme je a necháme srazit. Touto směsí roštěnky na talíři pokryjeme a navrch položíme cibulová kolečka, která jsme předtím omoučili a osmažili na oleji. Všechno posypeme jemně nasekanou zelenou petrželkou, ozdobíme hlávkovým salátem a podáváme se smaženými hranolky.

VALDŠTEJNSKÁ ROŠTĚNKA. VALDŠTEJNSKÁ ROŠTĚNKA.



QR (http://qrcod.cz) -  - www.xkuchtik.cz Akvarijní náplň - filtrační AkvaBIO substrát Matrix do filtračních košů !
AkvaBIO substrát Matrix do filtračních košů
 


Průměr:  2,98 | Hodnotilo: 1364 x
1  |   2  |   3  |   4  |   5  |

 

 

 

Kategorie na xkuchtik.cz