JEHNĚČÍ PO ŽATECKU.

XBAZAR.eu  : KUCHTIK / RECEPTY / SPECIALITY / SPECIALITY SKOPOVÉ JEHNĚČÍ / 




INGREDIENCE: 1000 g jehněčího, 150g másla, 70g hladké mouky, 50g mrkve 50g celeru, 50g cibule, 1/4 l sladké smetany, 3 žloutky, několik zrnek pepře, muškátový květ, sůl, 1 l hovězího vývaru, 70g chmelových šištic. POSTUP PŘÍPRAVY: Přední jehněčí maso vykostíme, nakrájíme na kostky, dáme do vařící vody a necháme přejít varem. Nyní je vložíme do hovězího vývaru, přidáme cibuli, celer, mrkev, několik zrnek pepře, muškátový květ, osolíme a vaříme do měkka. Potom maso vyndáme, polévku zahustíme máslovou zásmažkou, procedíme a zjemníme sladkou smetanou a žloutky. Omáčku nesmíme již vařit, protože by se srazila. Mezitím jsme povařili v hovězím vývaru mladé chmelové šištice, které přidáme k pokrmu. Podáváme s máslovými noky či malými houskovými knedlíky.

JEHNĚČÍ PO ŽATECKU. JEHNĚČÍ PO ŽATECKU.



QR (http://qrcod.cz) -  - www.xkuchtik.cz Akvarijní náplň - filtrační AkvaBIO substrát Matrix do filtračních košů !
AkvaBIO substrát Matrix do filtračních košů
 


Průměr:  2,99 | Hodnotilo: 1341 x
1  |   2  |   3  |   4  |   5  |

 

 

 

Kategorie na xkuchtik.cz