ITALSKÝ KROCAN S KAŠTANOVOU NÁDIVKOU.

XBAZAR.eu  : KUCHTIK / RECEPTY / DRŮBEŽ / DRŮBEŽ KROCAN KRŮTA / 




POSTUP PŘÍPRAVY: Vykuchaného krocana opálíme, očistíme, osolíme uvnitř i svrchu. Prsa a stehna protáhneme slaninou nakrájenou na nudličky, pak naplníme krocana nádivkou a zašijeme.
Nádivka z kaštanů: 1/2 kg oloupaných a ovařených kaštanů dusíme do měkka v polévce a rozemeleme dvakrát ve strojku. V misce utřeme 100g másla s 3 žloutky, přidáme sůl, citrónovou kůru, muškátový oříšek, 100g strouhanky, 5g cukru a rozemleté kaštany a vše dobře promícháme.
Naplníme krocana a zašijeme. Pak ho vložíme na pekáč hřbetem nahoru, polijeme rozpuštěným máslem a dáme péci do předehřáté trouby. Při pečení podléváme vypečenou šťávou, do které můžeme přilít trochu vývaru. Opečeného krocana obrátíme na hřbet a pečeme po druhé straně. Úprava trvá podle velikosti krocana 1 a 1/2 až 2 a 1/2. hodiny.

ITALSKÝ KROCAN S KAŠTANOVOU NÁDIVKOU. ITALSKÝ KROCAN S KAŠTANOVOU NÁDIVKOU.



QR (http://qrcod.cz) -  - www.xkuchtik.cz Akvarijní náplň - filtrační AkvaBIO substrát Matrix do filtračních košů !
AkvaBIO substrát Matrix do filtračních košů
 


Průměr:  2,99 | Hodnotilo: 1359 x
1  |   2  |   3  |   4  |   5  |

 

 

 

Kategorie na xkuchtik.cz