JELENÍ GULÁŠ.

XBAZAR.eu  : KUCHTIK / RECEPTY / DRŮBEŽ / DRŮBEŽ KACHNA / 




INGREDIENCE: 600g jelení plece, 4 lžíce sádla, 1-2cibule, 2 lžičky mleté sladké papriky, mletý pepř, sůl, 2 rajčata, 3 stroužky česneku, 1-2 lžíce hladké mouky, majoránka. POSTUP PŘÍPRAVY: Na sádle osmažíme dozlatova cibuli nakrájenou na plátky, vmícháme mletou sladkou papriku, přidáme maso pokrájené na kostky a za stálého míchání opékáme, až se vydusí do tuku. Osolíme, opepříme, přidáme na čtvrtky nakrájená rajčata a utřený česnek, dobře promícháme a dusíme. Když je maso téměř měkké, vybereme je, šťávu vydusíme na tuk, zaprášíme hladkou moukou, osmahneme, zalijeme potřebným množstvím vody nebo vývaru, přidáme zpět maso a dusíme, až změkne. Okořeníme majoránkou, dochutíme a podáváme s vařenými brambory, chlebem nebo pečivem

JELENÍ GULÁŠ. JELENÍ GULÁŠ.



QR (http://qrcod.cz) -  - www.xkuchtik.cz Akvarijní náplň - filtrační AkvaBIO substrát Matrix do filtračních košů !
AkvaBIO substrát Matrix do filtračních košů
 


Průměr:  2,98 | Hodnotilo: 1357 x
1  |   2  |   3  |   4  |   5  |

 

 

 

Kategorie na xkuchtik.cz