KAPR NA VÍNĚ II

XBAZAR.eu  : KUCHTIK / RECEPTY / RYBY / RYBY KAPR / 




INGREDIENCE: 150 g kapra, 2lžíce bílého přírodního vína, 2-3lžíce přírodního révového vína, 20 g celeru, 20 g pórku, 20 g cibule, bobkový list, sůl, pepř, netučný vývar, pokud by se nám zdál nálev kyselejší; přidáme rozpuštěné umělé sladidlo.

POSTUP PŘÍPRAVY: Porci kapra osolíme, opepříme, zalijeme oběma druhy vína a netučným vývarem z kostí (kdo může, použije masox). Přidáme na proužky nakrájenou zeleninu a cibuli a všechno koření. Necháme delší dobu (třeba i přes noc) ustát. Po ustání uvedeme vše do varu. Uvařené maso opatrně vyjmeme, přelijeme je uvařenou procezenou marinádou ve které jsme měli kapra naloženého a ve které jsme ho nyní i vařili) a ozdobíme například nasekanou petrželovou natí.



KAPR NA VÍNĚ II KAPR NA VÍNĚ II



QR (http://qrcod.cz) -  - www.xkuchtik.cz Akvarijní náplň - filtrační AkvaBIO substrát Matrix do filtračních košů !
AkvaBIO substrát Matrix do filtračních košů
 


Průměr:  2,98 | Hodnotilo: 1358 x
1  |   2  |   3  |   4  |   5  |

 

 

 

Kategorie na xkuchtik.cz