KAPR PEČENÝ NA KMÍNĚ.

XBAZAR.eu  : KUCHTIK / RECEPTY / RYBY / RYBY KAPR / 




INGREDIENCE: 750 g očištěného kapra 1 lžička hladké mouky, sůl, kmín, 75 g rostlinného tuku, půlka citrónuPOSTUP PŘÍPRAVY: Očištěné a vyprané porce kapra necháme okapat nebo vysušíme v čisté utěrce, osolíme po všech stranách, okmínujeme, vložíme do rozehřátého tuku a zvolna opékáme po všech stranách do zlatova, až jsou porce měkké. Pečeného kapra vyjmeme a podáváme přelitého s následovně připravenou šťávou.ŠŤÁVA: do zbývajícího tuku od pečení dáme mouku, osmahneme do zlatova, zalijeme vlažným vývarem, aby po rozmíchání byla šťáva řídká a vaříme tak dlouho až se od houstnoucí šťávy počne oddělovat tuk.

KAPR PEČENÝ NA KMÍNĚ. KAPR PEČENÝ NA KMÍNĚ.



QR (http://qrcod.cz) -  - www.xkuchtik.cz Akvarijní náplň - filtrační AkvaBIO substrát Matrix do filtračních košů !
AkvaBIO substrát Matrix do filtračních košů
 


Průměr:  3,00 | Hodnotilo: 1361 x
1  |   2  |   3  |   4  |   5  |

 

 

 

Kategorie na xkuchtik.cz