RYBÍ FILÉ NA ITALSKÝ ZPŮSOB.

XBAZAR.eu  : KUCHTIK / RECEPTY / RYBY / RYBY FILÉ / 




INGREDIENCE: 750 g rybího filé, 1 l vývaru, 25 g celeru, 25 g petržele, 25 g mrkve, 50 g cibule, lžíce rajčatového protlaku, 100 g rajčat, trochu hladké mouky, sůl, 2,5 cl octa 8 %, celé nové koření, bobkový list, 50 g bílých fazoli, 75 g rostlinného tuku.

POSTUP PŘÍPRAVY: V rozpáleném tuku opečeme osolené porce rybího filé. )pečené vyjmeme, do tuku vložíme očištěnou na kolečka krájenou cibuli, slabé osmahneme, zaprášíme moukou, přidáme koření, rozmačkaná rajčata, rajčatový protlak, ocet a vlažný vývar. Vše dobře rozšleháme a necháme zvolna vařit, až nám omáčka přiměřeně houstne. Podle chuti přisolíme a vložíme pečené porce filé, přidáme předem do měkka uvařené a okapané fazole a necháme ještě povařit.



RYBÍ FILÉ NA ITALSKÝ ZPŮSOB. RYBÍ FILÉ NA ITALSKÝ ZPŮSOB.



QR (http://qrcod.cz) -  - www.xkuchtik.cz Akvarijní náplň - filtrační AkvaBIO substrát Matrix do filtračních košů !
AkvaBIO substrát Matrix do filtračních košů
 


Průměr:  2,99 | Hodnotilo: 1360 x
1  |   2  |   3  |   4  |   5  |

 

 

 

Kategorie na xkuchtik.cz