RYBÍ FILÉ PO VINAŘSKU.

XBAZAR.eu  : KUCHTIK / RECEPTY / RYBY / RYBY FILÉ / 


Na Štědrovečerní stůl.

INGREDIENCE: 750 g rybího filé, 75 g tuku, lžíce hladké mouky, 25 g celeru, 25 g cibule, 25 g mrkve, 10 cl červeného vina, pepř, nové koření, tymián, sůl.

POSTUP PŘÍPRAVY: Vyprané a okapané filé nakrájíme na stejnoměrné porce a osolíme. Do červeného vína přidáme na kolečka krájenou mrkev, celer, cibuli, koření, filé a dusíme doměkka. Dušené filé vyjmeme, šťávu procedíme. Tuk a mouku propracujeme na moučné máslo, které přidáváme do šťávy po malých kouscích a za stálého míchání vaříme do částečného zahoustnutí. Jednotlivé porce podáváme přelité šťávou.



RYBÍ FILÉ PO VINAŘSKU. RYBÍ FILÉ PO VINAŘSKU.



QR (http://qrcod.cz) -  - www.xkuchtik.cz Akvarijní náplň - filtrační AkvaBIO substrát Matrix do filtračních košů !
AkvaBIO substrát Matrix do filtračních košů
 


Průměr:  2,99 | Hodnotilo: 1356 x
1  |   2  |   3  |   4  |   5  |

 

 

 

Kategorie na xkuchtik.cz