Vydra nebo Nutrie

XBAZAR.eu  : KUCHTIK / RECEPTY / SPECIALITY / SPECIALITY ZVĚŘINA / 




INGEDIENCE: Zvěřina z 1 vydry nebo nutrie, 1/4 l vinného octa, koření, 5 zrn pepře, 5 zrn nového koření , 3 hřebíčky,špetka tymiánu, 3 bobkové listy, 5 bobulek jalovce, kousek zázvoru, 1/4 l kyselé smetany, 10 dkg másla, sůl. POSTUP PŘÍPRAVY: Zvěřinu (myslivecky jádro) vydry nebo nutrie Naložíme do studeného octového nálevu, který připravíme takto: Vinný ocet povaříme s 1/2 l vody s cibulí, trochu pepře, novým koření, tymiánem,bobkovým listem, hřebíčkem a zázvorem. Zvěřinu posypeme Roztlučeným jalovcem promíchaným se solí a pak polijeme vychladlým octovým nálevem.V něm necháme zvěřinu uležet 3-4 dny, za častého obracení.Po této době se vydra vyjme z mořidla, nechá se odkapat a peče se na másle za častého polévání vodou a vlastní šťávou až do změknutí. Nakonec můžeme přilít sklenku červeného vína nebo kyselou smetanu

Vydra nebo Nutrie Vydra nebo Nutrie



QR (http://qrcod.cz) -  - www.xkuchtik.cz Akvarijní náplň - filtrační AkvaBIO substrát Matrix do filtračních košů !
AkvaBIO substrát Matrix do filtračních košů
 


Průměr:  2,99 | Hodnotilo: 1380 x
1  |   2  |   3  |   4  |   5  |

 

 

 

Kategorie na xkuchtik.cz