ŠVESTKOVÁ POVIDLA SLAZENÁ.

XBAZAR.eu  : KUCHTIK / RECEPTY / ZAVAŘOVÁNÍ OVOCE / ZAVAŘOVANÍ POVIDLA DŽEM / 




INGREDIENCE: 2,5 kg švestek, 400 - 500g cukru, 1 l vinného octa nebo šťáva z 5 citrónů.

POSTUP PŘÍPRAVY: Omyté vypeckované švestky rozvaříme a umixujeme. Přidáme dobrý vinný ocet nebo citrónovou šťávu a uvaříme je do husta, přidáme cukr a znovu vaříme. Horká plníme do sklenic zavíčkujeme a sterilizujeme.



ŠVESTKOVÁ POVIDLA SLAZENÁ. ŠVESTKOVÁ POVIDLA SLAZENÁ.



QR (http://qrcod.cz) -  - www.xkuchtik.cz Akvarijní náplň - filtrační AkvaBIO substrát Matrix do filtračních košů !
AkvaBIO substrát Matrix do filtračních košů
 


Průměr:  2,99 | Hodnotilo: 1348 x
1  |   2  |   3  |   4  |   5  |

 

 

 

Kategorie na xkuchtik.cz