JÁTRA NA VÍNĚ.

XBAZAR.eu  : KUCHTIK / RECEPTY / MASO VEPŘOVÉ / VEPŘOVÉ VNITŘNOSTI / 




INGREDIENCE: 1/2 kg telecích nebo vepřových jater, hladka mouka, 1 cibule, se zelená petrželka, 1/8 1 bílého vína, sůl, olej.

POSTUP PŘÍPRAVY: Játra odblaníme nakrájíme na plát obalíme v hladké mouce a rychle je opečeme po obou stranách na rozpáleném oleji. Játra vyjmeme a na tuku osmažíme drobně krájenou cibuli, vložíme zpět plátky, podlijeme vínem a dusíme do měkka. Nakonec osolíme a podáváme sypané sekanou petrželkou.



JÁTRA NA VÍNĚ. JÁTRA NA VÍNĚ.



QR (http://qrcod.cz) -  - www.xkuchtik.cz Akvarijní náplň - filtrační AkvaBIO substrát Matrix do filtračních košů !
AkvaBIO substrát Matrix do filtračních košů
 


Průměr:  2,99 | Hodnotilo: 1356 x
1  |   2  |   3  |   4  |   5  |

 

 

 

Kategorie na xkuchtik.cz