VÁNONOČNÍ KAPR (Od Evy)

XBAZAR.eu  : KUCHTIK / RECEPTY / RYBY / RYBY KAPR / 




INGREDIENCE: 4 větší porce kapra i s kůží, sůl, olej, 40g másla, 2 natvrdo vařená vejce, petrželka.

POSTUP PŘÍPRAVY: Střed každé porce nařízneme a do zářezu vložíme půlkolečka oloupaného citrónu bez jader. Po obou stranách osolíme a v dobře rozehřátém oleji po obou stranách opékáme. Hotové porce rozdělíme na nahřáté talíře. Z pánve slijeme přebytečný olej a ve zbylé šťávě rozehřejeme máslo, podle chuti přisolíme, podlijeme a povaříme. Vroucím obsahem přelijeme rybu, posypeme nadrobno usekanými vejci a jemně usekanou petrželkou. Příloha: vařené brambory se salátem.



VÁNONOČNÍ KAPR (Od Evy) VÁNONOČNÍ KAPR (Od Evy)



QR (http://qrcod.cz) -  - www.xkuchtik.cz Akvarijní náplň - filtrační AkvaBIO substrát Matrix do filtračních košů !
AkvaBIO substrát Matrix do filtračních košů
 


Průměr:  2,99 | Hodnotilo: 1430 x
1  |   2  |   3  |   4  |   5  |

 

 

 

Kategorie na xkuchtik.cz