RYBÍ FILE PO ŠVÝCARSKÉM ZPŮSOBU.

XBAZAR.eu  : KUCHTIK / RECEPTY / RYBY / RYBY FILÉ / 




INGREDIENCE: 600grybího filé, citrónová šťáva, sůl, mletý pepř, 40g oleje, 4 rajčata, 4 vejce, 4 lžíce strouhaného ementálu, 1 sklenička bílého vína, muškátový oříšek, pažitka nebo petrželka.

POSTUP PŘÍPRVY: Zmrazené filé necháme trochu povolit a rozděláme na plátky, které pokapeme citrónem, osolíme a mírně opepříme. V dobře rozehřátém oleji po obou stranách opékáme doměkka. Zapékací mísu vytřeme olejem, složíme na ni plátky ryb, poklademe plátky oloupaných rajčat a přelijeme směsí rozkvedlaných vajec, vína a sýra, kterou trochu osolíme a ochutíme strouhaným muškátovým oříškem. Dáme do předehřáté trouby a pečeme, až vaječná hmota ztuhne. Při podávání sypeme jemně nakrájenou pažitkou nebo petrželkou. Příloha: Vařené brambory a salát.



RYBÍ FILE PO ŠVÝCARSKÉM ZPŮSOBU. RYBÍ FILE PO ŠVÝCARSKÉM ZPŮSOBU.



QR (http://qrcod.cz) -  - www.xkuchtik.cz Akvarijní náplň - filtrační AkvaBIO substrát Matrix do filtračních košů !
AkvaBIO substrát Matrix do filtračních košů
 


Průměr:  2,98 | Hodnotilo: 1386 x
1  |   2  |   3  |   4  |   5  |

 

 

 

Kategorie na xkuchtik.cz