RAGŮ Z DRŮBEŽÍCH JATER

XBAZAR.eu  : KUCHTIK / RECEPTY / DRŮBEŽ / DRŮBEŽ DROBY / 




INGREDINCE: 400g drůbežích jater, 3 cibule, 2 jablka, 1 banán, šťáva z 1 citrónu, 2 lžíce másla, ml. pepř, lžička kari, 2 lžičky solamylu, 1 kelímku (100g) smetany na šlehání.

POSTUP PŘÍPRAVY: Jjátra opláchneme a osušíme. Cibuli rozčtvrtíme. Jablka oloupeme, rozkrájíme na čtvrtky, odstraníme jaderníky a nakrájíme na plátky. Oloupeme banány, rovněž nakrájíme na plátky a zakapeme citrónovou šťávou. Zahřejeme tuk, játra na něm opečeme, osolíme a opepříme.Vyjmeme je z tuku a udržujeme je stále teplá. Ve vypečené šťávě pak podusíme cibuli s jablky, až zesklovatí. Přidáme banány, posypeme kari a krátce prohřejeme. Znovu vložíme játra a ve smetaně dohladka rozmíchaný solamyl. Vše necháme asi 3 minuty při mírné teplotě povařit a ihned podáváme. Nejvhodnější příloha k těmto játrům je rýže.



RAGŮ Z DRŮBEŽÍCH JATER RAGŮ Z DRŮBEŽÍCH JATER



QR (http://qrcod.cz) -  - www.xkuchtik.cz Akvarijní náplň - filtrační AkvaBIO substrát Matrix do filtračních košů !
AkvaBIO substrát Matrix do filtračních košů
 


Průměr:  2,99 | Hodnotilo: 1530 x
1  |   2  |   3  |   4  |   5  |

 

 

 

Kategorie na xkuchtik.cz