ŠVÉDSKÉ BRAMBORY

XBAZAR.eu  : KUCHTIK / RECEPTY / DRŮBEŽ / DRŮBEŽ SLEPICE / 




INGREDIENCE: 750g malých brambor, sůl, 3 snítky čerstvé šalvěje nebo 1 lžíce sušené, 2 kelímky (po 200g) smetany na šlehání, bílý pepř, 50g strouhaného parmezánu nebo starší goudy.

POSTUP PŘÍPRAVY: Brambory oloupeme a omyjeme. Do každé z nich uděláme napříč husté zářezy. Pak brambory srovnáme do ohnivzdorné formy a posypeme solí. V předehřáté troubě175°C je pak asi 20 minut opékáme. Mezitím opereme Šalvěj. Snítku si necháme na ozdobení, ze zbytku otrháme lístky. Osolíme a opepříme smetanu a nalijeme ji na brambory. Ty pak posypeme lístky šalvěje, sýrem a pepřem a asi 40 minut dopékáme. Podáváme je ozdobené šalvěji k pečenému nebo grilovanému masu.



ŠVÉDSKÉ BRAMBORY ŠVÉDSKÉ BRAMBORY



QR (http://qrcod.cz) -  - www.xkuchtik.cz Akvarijní náplň - filtrační AkvaBIO substrát Matrix do filtračních košů !
AkvaBIO substrát Matrix do filtračních košů
 


Průměr:  3,00 | Hodnotilo: 1410 x
1  |   2  |   3  |   4  |   5  |

 

 

 

Kategorie na xkuchtik.cz