JADRANSKÝ VEPŘOVÝ ŘIZEK.

XBAZAR.eu  : KUCHTIK / RECEPTY / SPECIALITY / SPECIALITY ZVĚŘINA / 




INGREDIENE: 750g vepřové kýty, sůl, pepř, 4 stroužky česneku, 50g hořčice Bona, 100g šunky, 40g hl. mouky, 2 vejce, 80g oleje, 100g sýra Ementál. POSTUP PŘÍPRAVY: Nakrájený řízek naklepeme, na jedné straně osolíme a opepříme, druhou stranu potřeme česnekem utřeným se soli a hořčicí, na kterou poklademe plátek šunky a toutéž stranou položíme do hladké mouky a pak do rozšlehaných vajec. Touto stranou položíme řízek do horkého oleje a smažíme dozlatova. Řízek otočíme, pánvičku přiklopíme poklicí a necháme chvíli podusit. Řízek pokapeme výpekem a postrouháme ementálem. Příloha: hranolky, krokety, různě upravené brambory.

JADRANSKÝ VEPŘOVÝ ŘIZEK. JADRANSKÝ VEPŘOVÝ ŘIZEK.



QR (http://qrcod.cz) -  - www.xkuchtik.cz Akvarijní náplň - filtrační AkvaBIO substrát Matrix do filtračních košů !
AkvaBIO substrát Matrix do filtračních košů
 


Průměr:  2,99 | Hodnotilo: 1370 x
1  |   2  |   3  |   4  |   5  |

 

 

 

Kategorie na xkuchtik.cz