BIGOS (Polsko).

XBAZAR.eu  : KUCHTIK / RECEPTY / GULÁŠ / GULÁŠ RŮZNÝ / 




INGREDIENCE: 750 g kysaného zelí, 400 g hovězího masa, sůl, 1 lžička sladké papriky, 2 lžičky kmínu, 4 bobkové listy, 1 lžička majoránky, 2 cibule, hrst sušených hub, 200 g sádla, 400 g vepřového masa, 150 g škvarků, 1 papriková klobása.

POSTUP PŘÍPRAVY: Propláchnuté zelí zalijeme vroucí vodou a přidáme na kousky krájené hovězí maso. Osolíme a vložíme všechno koření, nakrájenou cibuli a houby. Dusíme a přidáme sádlo. Občas podlijeme. Po několika hodinách dušení odstavíme a uložíme do chladu. Další den opět uvedeme do varu, přidáme krájené vepřové maso a škvarky. Dusíme opět několik hodin, odstavíme a uložíme do chladu. Třetí den vložíme nakrájenou klobásu a opět dlouho dusíme. Poláci o bigosu tvrdí, že je to božská směs a má se dusit pokaždé 7hodin.



BIGOS (Polsko). BIGOS (Polsko).



QR (http://qrcod.cz) -  - www.xkuchtik.cz Akvarijní náplň - filtrační AkvaBIO substrát Matrix do filtračních košů !
AkvaBIO substrát Matrix do filtračních košů
 


Průměr:  2,99 | Hodnotilo: 1372 x
1  |   2  |   3  |   4  |   5  |

 

 

 

Kategorie na xkuchtik.cz