GRENÁDA ZE ZVĚŘINY.

XBAZAR.eu  : KUCHTIK / RECEPTY / ZVĚŘINA / ZVĚŘINA DIVOČÁK / 




INGREDIENCE: 1kg zvěřiny, 10dkg slaniny, žemle, 3 vejce, 1dl vína, 3dkg másla, sůl. POSTUP PŘÍPRAVY: polovina zvěřiny se nakrájí na tenké plátky, z masa se odstraní blány,plátky se naklepou a prosolí. Druhá polovina zvěřiny se rozemele se slaninou a žemlí namočenou v mléce, přidají se 3 žloutky, osolí a přilije se 1dl madeirského vína. Vše se dobře promíchá a přidá sníh ze 3 bílků. Kastrol se vymaže máslem, obloží plátky slaniny a na ně se pokládají plátky zvěřiny proslaněnou stranou ke dnu. Na plátky se pak přiloží vrstva sekaniny, urovná se vše se dá péci do páry do trouby tak, že se kastrol s masem vloží do větší nádoby s vroucí vodou. Grenáda se podává se zakyslou omáčkou.

GRENÁDA ZE ZVĚŘINY. GRENÁDA ZE ZVĚŘINY.



QR (http://qrcod.cz) -  - www.xkuchtik.cz Akvarijní náplň - filtrační AkvaBIO substrát Matrix do filtračních košů !
AkvaBIO substrát Matrix do filtračních košů
 


Průměr:  2,99 | Hodnotilo: 1354 x
1  |   2  |   3  |   4  |   5  |

 

 

 

Kategorie na xkuchtik.cz