GALJA.

XBAZAR.eu  : KUCHTIK / RECEPTY / SPECIALITY / SPECIALITY VEPŘOVÉ / 




INGREDIENCE: 450g vepřového masa (nejlépe bůčku), 60 g sádla, 2 cibule, sul, 300 g fazolek, 6 zelených paprik, 250 g rajčat.

POSTUP PŘÍPRAVY: Maso nakrájíme a dusíme 1/2 až 3/4 hodiny na zpěněné cibuli nejdříve ve vlastní šťávě, později trochu podlijeme. Přidáme fazolky překrojené na polovinu a na hrubší proužky nakrájené papriky. Dusíme opět asi 1/2 hodiny a nakonec přidáme na čtvrtky nakrájená rajčata, dusíme asi 1/4 hodiny. Vidličkou občas opatrně promícháme, aby se zelenina příliš nerozdrtila. Podáváme s brambory nebo knedlíkem, jídlo chutná i se špagetami.



GALJA. GALJA.



QR (http://qrcod.cz) -  - www.xkuchtik.cz Akvarijní náplň - filtrační AkvaBIO substrát Matrix do filtračních košů !
AkvaBIO substrát Matrix do filtračních košů
 


Průměr:  2,98 | Hodnotilo: 1350 x
1  |   2  |   3  |   4  |   5  |

 

 

 

Kategorie na xkuchtik.cz