JÁTRA ČCHAO.

XBAZAR.eu  : KUCHTIK / RECEPTY / SPECIALITY / SPECIALITY VNITŘNOSTI / 




INGREDIENCE: 300 g vepřových jater, 1/2 lžíce máčené škrobové moučky, sůl, 1/2 lžíce oleje, 50 g špenátu nebo zelí, 1.5 stroužku česneku, 25 g máčeného Jidášova ucha, Záliv: 1,5 lžíce sójové omáčky, 1 lžíce vína šao-sing, 1 lžíce vývaru, 1/4 lžičky wei-su, 1/2 špetky moučkového cukru, sůl. POSTUP PŘÍPRAVY: Opraná vepřová játra nakrájíme na plátky, mírně osolíme a obalíme v máčeném škrobu. Plátky orestujeme v malé dávce rozpáleného oleje. Asi po minutě přidáme očistění a oprané listy špenátu, které lze nahradit i spařeným hlávkovým zelím. Za stálého míchání na prudkém ohni přidáme tenké plátky česneku a krájené máčené černé houby. Zalijeme připraveným zálivem a restujeme až do malého množství šťávy, která se má oddělovat od tuku.

JÁTRA  ČCHAO. JÁTRA  ČCHAO.



QR (http://qrcod.cz) -  - www.xkuchtik.cz Akvarijní náplň - filtrační AkvaBIO substrát Matrix do filtračních košů !
AkvaBIO substrát Matrix do filtračních košů
 


Průměr:  2,99 | Hodnotilo: 1397 x
1  |   2  |   3  |   4  |   5  |

 

 

 

Kategorie na xkuchtik.cz