ZEMANSKÁ RYBA.

XBAZAR.eu  : KUCHTIK / RECEPTY / RYBY / RYBY KAPR / 




INGREDIENCE: 1 menší kapr nebo štika, 2 paprikové lusky, 0,2 l smetany, 500 g vařených brambor, 1 cibule, 4 stroužky česneku, pepř, sůl, olej. POSTUP PŘÍPRAVY: Rybu vykucháme, zbavíme hlavy a šupin, podélným řezem u hřbetní kosti rozdělíme na 2 poloviny, opláchneme ve vlažné vodě a nakrájíme na porce. Rybu osolíme, opepříme, potřeme, potřeme utřeným česnekem, opečeme po obou stranách v rozehřátém oleji a přendáme do ohnivzdorné zapékací misky. Do oleje po opečených rybách přidáme oloupanou a na plátky krájenou cibuli, pokrájené paprikové lusky a osmahneme. Směs navršíme do zapékací misky na ryby, zalijeme smetanou a vložíme do trouby zapéci. Podáváme v zapékací misce s plátkem citrónu bez přílohy.

ZEMANSKÁ RYBA. ZEMANSKÁ RYBA.



QR (http://qrcod.cz) -  - www.xkuchtik.cz Akvarijní náplň - filtrační AkvaBIO substrát Matrix do filtračních košů !
AkvaBIO substrát Matrix do filtračních košů
 


Průměr:  2,99 | Hodnotilo: 1347 x
1  |   2  |   3  |   4  |   5  |

 

 

 

Kategorie na xkuchtik.cz