ITALSKÝ GULÁŠ

XBAZAR.eu  : KUCHTIK / RECEPTY / GULÁŠ / GULÁŠ HOVĚZÍ / 




POSTUP PŘÍPRAVY: Do přetlakového hrnce dáme 2 velké nadrobno nasekané cibule, sklenici olivového oleje, necháme zpěnit, přidáme hovězí maso nakrájené na kousky (asi 0,8 - 1 kg) a za stálého míchání necháme osmahnout maso po všech stranách. Až je vše lehce do růžova, přidáme 1 kg loupaných rajčat, rozmačkáme je, osolíme, zamícháme, zakryjeme, zavřeme ventil a necháme vařit na mírném ohni asi 40 minut. Otevřeme, přidáme bazalku a dle chuti peperoncino, necháme vařit podle potřeby 5-10 min, až se šťáva dostatečně zahustí. Podáváme s bílým chlebem. Moc dobré i druhý den.

ITALSKÝ GULÁŠ ITALSKÝ GULÁŠ



QR (http://qrcod.cz) -  - www.xkuchtik.cz Akvarijní náplň - filtrační AkvaBIO substrát Matrix do filtračních košů !
AkvaBIO substrát Matrix do filtračních košů
 


Průměr:  2,98 | Hodnotilo: 1348 x
1  |   2  |   3  |   4  |   5  |

 

 

 

Kategorie na xkuchtik.cz