BIFTEK DELMONICO.

XBAZAR.eu  : KUCHTIK / RECEPTY / SPECIALITY / SPECIALITY HOVĚZÍ TELECÍ / 




INGREDIENCE: 4 roštěnky nebo plátky zadního hovězího masa (a 150g), 8 stroužků česneku, 1 1/2 lžíce hrubé soli, trochu vody, 2 lžičky koňaku. POSTUP PŘÍPRAVY: V hlubší míse smísíme česnek jemně prolisovaný s hrubou solí, trochu vody a koňakem.Řezy po obou stranách opékáme po 3-5 minutách. Pak je pomocí vidličky obalíme v česneku. Zmenšíme oheň na grilu a pomalu dopékáme. Během pečení maso ještě potíráme česnekovou marinádou, aby dostatečně nasáklo vůní česneku. Podáváme horké s česnekovým másle ČESNEKOVÁ MARINÁDA: 5cl rostlinného oleje, 4 lžičky citrónové šťávy a 4 stroužky česneku. ČESNEKVÉ MÁSLO: 100g másla, 20g česneku, sůl. V misce utřeme máslo do pěny a smísíme s ním česnek rozetřený se solí. Upravíme do tvaru válečku, zabalíme do alobalu a dáme do chladničky ztuhnout. Ztuhlé máslo pak krájíme nožem na kolečka, jimiž bifteky obložíme.

BIFTEK  DELMONICO. BIFTEK  DELMONICO.



QR (http://qrcod.cz) -  - www.xkuchtik.cz Akvarijní náplň - filtrační AkvaBIO substrát Matrix do filtračních košů !
AkvaBIO substrát Matrix do filtračních košů
 


Průměr:  2,99 | Hodnotilo: 1349 x
1  |   2  |   3  |   4  |   5  |

 

 

 

Kategorie na xkuchtik.cz