KAPR NA BUDÍNSKÝ ZPŮSOB.

XBAZAR.eu  : KUCHTIK / RECEPTY / RYBY / RYBY KAPR / 




INGREDEINCE: Potřebujeme: 4 větší porce kapra, cibuli, 200 g kořenové zeleniny, 2 lžíce másla, 0,5 l bílého vína, sůl. POSTUP PŘÍPRAVY: Cibuli jemně nakrájíme,zeleninu nakrájíme na stébla asi 5 cm dlouhá, oboje podusíme na másle do poloměkka. Potom na zeleninu rozložíme osolené porce kapra, podlijeme mírně vínem a dusíme na prudkém ohni až se šťáva vydusí.Podlijeme polovinou zbylého vína a opět prudce vydusíme.Poslední dušení má probíhat pomaleji a šťáva se při něm vydusí tak, až zhoustne.Rybu nemícháme, kastrolem pouze potřásáme. Podáváme s opečenými brambory.

KAPR NA BUDÍNSKÝ ZPŮSOB. KAPR NA BUDÍNSKÝ ZPŮSOB.



QR (http://qrcod.cz) -  - www.xkuchtik.cz Akvarijní náplň - filtrační AkvaBIO substrát Matrix do filtračních košů !
AkvaBIO substrát Matrix do filtračních košů
 


Průměr:  2,99 | Hodnotilo: 1332 x
1  |   2  |   3  |   4  |   5  |

 

 

 

Kategorie na xkuchtik.cz