GULÁŠ Z DRŮBEŽÍCH VNITŘNOSTÍ.

XBAZAR.eu  : KUCHTIK / RECEPTY / GULÁŠ / GULÁŠ RŮZNÝ / 




INGREDIENCE: 500 g mrazených žaludků, srdíček a jater, 1 velká cibule sladká paprika, sůl, pepř, 2 lžíce sádla, kůrka tvrdého chlebe, majoránka, česnek, 1/2 kostky masoxu.

POSTUP PŘIPRAVY: Rozmrazené žaludky, srdíčka a játra dobře očistíme, propláchneme vodou a pokrájíme ne menší kousky. Na sádle zpěníme nadrobno nakrájenou cibuli, přidáme sladkou papriku a nakrájené drůbky. Podlijeme horkým bujónem z masoxu a dusíme pod pokličkou. Mezitím si nastrouháme kousek tvrdého chleba. Počkáme, až je šťáva vydušená, přidáme nastrouhaný chléb, vše přikryjeme pokličkou a necháme chléb změknout. Potom opět podlijeme vodou a dusíme pod pokličkou do měkka. Před dokončením dochutíme solí, pepřem, stroužkem česneku a majoránkou.



GULÁŠ Z DRŮBEŽÍCH VNITŘNOSTÍ. GULÁŠ Z DRŮBEŽÍCH VNITŘNOSTÍ.



QR (http://qrcod.cz) -  - www.xkuchtik.cz Akvarijní náplň - filtrační AkvaBIO substrát Matrix do filtračních košů !
AkvaBIO substrát Matrix do filtračních košů
 


Průměr:  2,99 | Hodnotilo: 1373 x
1  |   2  |   3  |   4  |   5  |

 

 

 

Kategorie na xkuchtik.cz