SLOVÁCKÝ ZELENINOVÝ PAPRIKÁŠ S HOVĚZÍM MASEM

XBAZAR.eu  : KUCHTIK / RECEPTY / MASO HOVĚZÍ / HOVĚZÍ RŮZNÉ / 




INGREDIENCE: 1 konzerva hovězího ve vlastní šťávě, 4 zelené papriky, malý celer, sůl, cibule, pepř.

POSTUP PŘIPRAVY: Maso vyjmeme z konzervy a nakrájíme na kousky. Na tuku zpěníme cibuli nakrájenou nadrobno, přidáme očištěné a na nudličky nakrájené papriky a na kostičky nakrájený celer a dusíme pod pokličkou do měkka. Přidáme maso z konzervy, aby se prohřálo, podle chuti osolíme a opepříme a před podáváním zjemníme kouskem másla.



SLOVÁCKÝ ZELENINOVÝ PAPRIKÁŠ S HOVĚZÍM MASEM SLOVÁCKÝ ZELENINOVÝ PAPRIKÁŠ S HOVĚZÍM MASEM



QR (http://qrcod.cz) -  - www.xkuchtik.cz Akvarijní náplň - filtrační AkvaBIO substrát Matrix do filtračních košů !
AkvaBIO substrát Matrix do filtračních košů
 


Průměr:  2,99 | Hodnotilo: 1396 x
1  |   2  |   3  |   4  |   5  |

 

 

 

Kategorie na xkuchtik.cz