PASTÝŘSKÝ DŽUVEČ.

XBAZAR.eu  : KUCHTIK / RECEPTY / SPECIALITY / SPECIALITY ZELENINA / 




INGREDIENCE: 3 cibule, 3 lžíce másla, 750 g papriky, 3 rajčata, 500 g měkkého tvarohu nebo brynzy, petrželka, 1 l kyselého mléka, 5 vajec, 2 lžíce mouky. POSTUP PŘIPRAVY: Nakrájenou cibuli osmažíme na oleji, přidáme pokrájenou papriku a podusíme. Pak přidáme rajčata a ještě spolu podusíme. Vše dáme do ohnivzdorné misky, přidáme třený tvaroh nebo brynzu, posekanou petrželku a vše smícháme. Do kyselého mléka zakvedláme vejce a mouku, posolíme a zalijeme jim džuveč. Pečeme v troubě, až je džuveč pěkně červený.

PASTÝŘSKÝ DŽUVEČ. PASTÝŘSKÝ DŽUVEČ.



QR (http://qrcod.cz) -  - www.xkuchtik.cz Akvarijní náplň - filtrační AkvaBIO substrát Matrix do filtračních košů !
AkvaBIO substrát Matrix do filtračních košů
 


Průměr:  2,99 | Hodnotilo: 1355 x
1  |   2  |   3  |   4  |   5  |

 

 

 

Kategorie na xkuchtik.cz