JELENÍ ČEVABČIČI PO BULHARSKU.

XBAZAR.eu  : KUCHTIK / RECEPTY / SPECIALITY / SPECIALITY ZVĚŘINA / 




INGREDIECE: 300 g jeleního masa, 200 g libového vepřového masa, 100 g cibule, sůl, mletý pepř, 1 žloutek, hladká mouka a sádlo na pečení. POSTUP PŘÍPRAVY: Maso omyjeme a jemně nasekáme nebo semeleme na masovém strojku. Umleté vložíme do mísy, přidáme sůl, koření, jemně nakrájenou cibuli a žloutek a sm8s dobře prohněteme. Z připravené směsi vyválíme váleček. Nakrájíme jej na kousky a utvoříme z nich na pomoučeném prkénku šišky asi na prst silné. Šišky neboli čevabčiči pak pečeme na pánvi na rozehřátém sádle dozlatohněda a to poměrně rychle. Pečení nemá trvat déle než osm minut, aby bylo čevabčiči šťavnaté. Opečené čevabčiči upravíme na talíře a obložíme je drobn8 nakrájenou cibulkou, hořčicí a kyselou okurkou. Podáváme s krajíčkem chleba nebo s bílým pečivem, ale i s vařenými bramborami.

JELENÍ ČEVABČIČI PO BULHARSKU. JELENÍ ČEVABČIČI PO BULHARSKU.



QR (http://qrcod.cz) -  - www.xkuchtik.cz Akvarijní náplň - filtrační AkvaBIO substrát Matrix do filtračních košů !
AkvaBIO substrát Matrix do filtračních košů
 


Průměr:  2,99 | Hodnotilo: 1360 x
1  |   2  |   3  |   4  |   5  |

 

 

 

Kategorie na xkuchtik.cz