ZAPEČENÁ REVEŇ S DROBENKOU.

XBAZAR.eu  : KUCHTIK / RECEPTY / MOUČNÍKY / MOUČNÍKY TŘENÉ / 




INGREDIENCE: 300g reveně, 2 lžíce másla nebo rostlinného tuku, 3 lžíce hladké mouky, 3 lžíce cukru, špetka skořice, tuk na vymazání formy, šťáva z půlky citrónu.

POSTUP PŘÍPRAVY: Reveň očistíme, oloupeme a nakrájíme asi na 2 cm velké kousky. Pro přípravu drobenky rozpustíme na mírném ohni máslo nebo tuk, sejmeme z ohně a necháme trochu vychladnout. Do misky dáme 3 lžíce mouky, 2 lžíce cukru a špetku skořice. Promícháme a po troškách přidáváme vychladlé rozpuštěné máslo, které špičkami prstů lehce vpracováváme do mouky s cukrem, až se vytvoří jemná drobenka. Menší ohnivzdornou nádobu trochu vymažeme tukem, naplníme revení, zasypeme zbylým cukrem a zakapeme šťávou z citrónu. Na ovoce rovnoměrně nasypeme drobenku. Vložíme do předehřáté trouby a asi 15 minut zapékáme. Drobenka má být jemně nazlátlá a reveň měkká.



ZAPEČENÁ REVEŇ S DROBENKOU. ZAPEČENÁ REVEŇ S DROBENKOU.



QR (http://qrcod.cz) -  - www.xkuchtik.cz Akvarijní náplň - filtrační AkvaBIO substrát Matrix do filtračních košů !
AkvaBIO substrát Matrix do filtračních košů
 


Průměr:  2,99 | Hodnotilo: 1330 x
1  |   2  |   3  |   4  |   5  |

 

 

 

Kategorie na xkuchtik.cz