ZÁVITKY Z DIVOČÁKA.

XBAZAR.eu  : KUCHTIK / RECEPTY / SPECIALITY / SPECIALITY ZVĚŘINA / 




INGREDIENCE: Potřebujeme asi 1000 g masa z divočáka, 200 g slaniny, 100 g másla, 1 l bílého vlna, trochu hladké mouky. Na potření řízků: 2 velké cibule, omytá kůra z půlky citronu, 2 malé okurky, 1 sardelka, lžíce sekané petrželky, 2 naložené hříbky ve sladkokyselém nálevu, 1 okurku a 2 hříbky do šťávy. POSTUP PŘÍPRAVY: Z kýty nakrájíme řízky, které naklepeme, osolíme a potřeme připravenou směsí z cibule, citrónové kůry, sardelek, sekané petrželky a naložených hříbků. To vše rozsekáme nadrobno a promícháme. Na každý připravený řízek dáme dva plátky slaniny, řízek stočíme, převážeme provázkem nebo nití nebo spojíme párátkem a na povrchu osolíme a opepříme. Připravené závitky opečeme na másle, potom je přiklopíme a dusíme doměkka. Když šťáva trochu vysmahne, podlijeme ji bílým vínem. Ještě chvíli podusíme. Měkké závitky vyjmeme, šťávu zaprášíme hladkou moukou, podlijeme vývarem nebo vodou a vložíme sekanou okurku, naložené hříbky a necháme společně přejít varem. Měkké závitky vložíme zpět do šťávy a podáváme. Vhodnou přílohou je dušená rýže.

ZÁVITKY Z DIVOČÁKA. ZÁVITKY Z DIVOČÁKA.



QR (http://qrcod.cz) -  - www.xkuchtik.cz Akvarijní náplň - filtrační AkvaBIO substrát Matrix do filtračních košů !
AkvaBIO substrát Matrix do filtračních košů
 


Průměr:  2,99 | Hodnotilo: 1373 x
1  |   2  |   3  |   4  |   5  |

 

 

 

Kategorie na xkuchtik.cz