VEPŘO-KNEDLO-ZELO.

XBAZAR.eu  : KUCHTIK / RECEPTY / MASO VEPŘOVÉ / VEPŘOVÉ KRKOVICE / 




INGREDIENCE: Na pečení -800g vepřové pečeně s kostí, kmín, sůl, 25g hladké mouky.
Na ZELÍ -500g kysaného zelí i s lakem, kmín, sůl, 60g sádla, 1 cibule, cukr, 1 lžička hl. mouky.

POSTUP PŘÍPRAVY: Vepřovou pečeni očistíme, osekáme kosti, maso osolíme a pokmínujeme. Do pekáče dáme kosti a na ně maso. Dáme do rozpálené trouby a pečeme za stálého podlévání a přelévání.Měkkou pečeni vyjmeme, výpek ještě trochu osmáhneme, zaprášíme moukou, orestujeme dozlatova a zalijeme vodou. Dobře provaříme a hotovou šťávu nakonec přecedíme. Maso nakrájíme na jednotlivé porce. Kysané zelí nakrájíme nadrobno. Na polovině sádla osmáhneme polovinu cibule, přidáme zelí a podusíme doměkka. Pak si uděláme jíšku: druhou polovinu množství cibule osmáhneme na zbytku sádla a zaprášíme moukou. Zelí zahustíme a nakonec je ochutíme cukrem, solí a drceným kmínem. Maso přelijeme výpekem a podáváme se zelím a houskovým knedlíkem.



VEPŘO-KNEDLO-ZELO. VEPŘO-KNEDLO-ZELO.



QR (http://qrcod.cz) -  - www.xkuchtik.cz Akvarijní náplň - filtrační AkvaBIO substrát Matrix do filtračních košů !
AkvaBIO substrát Matrix do filtračních košů
 


Průměr:  2,99 | Hodnotilo: 1372 x
1  |   2  |   3  |   4  |   5  |

 

 

 

Kategorie na xkuchtik.cz