RAŽNIČI ZE SRNČÍHO MASA.

XBAZAR.eu  : KUCHTIK / RECEPTY / SPECIALITY / SPECIALITY ZVĚŘINA / 




INGREDIENCE: 600 g srnčího masa z kýty nebo hřbetu, cibule, jablko, sůl, máslo, olej na opečení masa.

POSTUP PŘÍPRAVY: Omyté maso nakrájíme na plátky, lehce naklepeme, osolíme a z každé strany opečeme na rozpáleném oleji. Opečené maso střídavě napichujeme s plátky cibule a oloupaného jadřinců zbaveného jablka. Polijeme rozpuštěným máslem a doměkka upečeme na pánvi. Můžeme lehce podlít vodou nebo vývarem. Vhodnou přílohou je dušená rýže, vařené brambory nebo krajíček chleba.



RAŽNIČI ZE SRNČÍHO MASA. RAŽNIČI ZE SRNČÍHO MASA.



QR (http://qrcod.cz) -  - www.xkuchtik.cz Akvarijní náplň - filtrační AkvaBIO substrát Matrix do filtračních košů !
AkvaBIO substrát Matrix do filtračních košů
 


Průměr:  2,99 | Hodnotilo: 1406 x
1  |   2  |   3  |   4  |   5  |

 

 

 

Kategorie na xkuchtik.cz