SRNČÍ FILÉ DIANA (Rakousko).

XBAZAR.eu  : KUCHTIK / RECEPTY / SPECIALITY / SPECIALITY ZVĚŘINA / 




INGREDIENCE: 1000 g srnčího hřbetu, máslo, olej, 1 pomeranč, madeirské víno, lžička bramborové mouky, sklenka pomerančového likéru, paštikové koření, vývar z masa, sůl. Na oblohu: bramborové krokety, fazolky, rajčata, žampiony, máslo, mletý pepř a sůl. POSTUP PŘÍPRAVY: Srnčí hřbet vykostíme, maso nakrájíme na malé bifteky, naklepeme, osolíme, opepříme a potřeme paštikovým kořením. Opečeme po obou stranách na másle a oleji a uložíme na teplé místo. Do tuku po opékáni přidáme trochu vývaru, šťávu z pomeranče, trochu Madeiry (sladkého dezertního ovocného vína) a povaříme několik minut. Pak přidáme bramborovou mouku rozmíchanou ve víně a přivedeme do varu. V poslední okamžik přidáme pomerančový likér a kousek čerstvého másla. Maso urovnáme na podlouhlou mísu a podáváme. Mísu obložíme bramborovými kroketami, půlkami opečených rajčat, dušenými fazolkami a ozdobíme hlavičkami žampionů osmaženými na másle.

SRNČÍ FILÉ DIANA (Rakousko). SRNČÍ FILÉ DIANA (Rakousko).



QR (http://qrcod.cz) -  - www.xkuchtik.cz Akvarijní náplň - filtrační AkvaBIO substrát Matrix do filtračních košů !
AkvaBIO substrát Matrix do filtračních košů
 


Průměr:  2,99 | Hodnotilo: 1343 x
1  |   2  |   3  |   4  |   5  |

 

 

 

Kategorie na xkuchtik.cz