KOROPEV PO STAROČESKU.

XBAZAR.eu  : KUCHTIK / RECEPTY / SPECIALITY / SPECIALITY ZVĚŘINA / 




POSTUP PŘÍPRAVY: Koroptve vykuchané, oprané a osolené nadíváme touto směsí: 150 g slaniny semeleme na masovém strojku současné s třemi navinulými jablky nebo hruškami, přidáme dvě vejce, strouhanou petržel, přilijeme 1/8 1 červeného vína, vše dobře promícháme, je-li třeba, zahustíme trochou strouhané housky, podle chuti osolíme, přidáme špetku mletého zázvoru a koroptve tím naplníme. Obalíme slaninou, dáme na pekáč a pečeme. Když jsou koroptve měkké, zalijeme je na míse sladkou smetanou, kterou svaříme s trochou hladké mouky, podle chuti okořeníme šafránem a pepřem. V současné době jsou ovšem koroptve chráněny a tak tento recept je pouze připomínkou toho, jak se dříve připravovaly.

KOROPEV PO STAROČESKU. KOROPEV PO STAROČESKU.



QR (http://qrcod.cz) -  - www.xkuchtik.cz Akvarijní náplň - filtrační AkvaBIO substrát Matrix do filtračních košů !
AkvaBIO substrát Matrix do filtračních košů
 


Průměr:  2,99 | Hodnotilo: 1354 x
1  |   2  |   3  |   4  |   5  |

 

 

 

Kategorie na xkuchtik.cz