ZAPÉKANÝ VAJEČNÝ DŽUVEČ Z KUŘAT.

XBAZAR.eu  : KUCHTIK / RECEPTY / SPECIALITY / SPECIALITY DRŮBEŽ / 




INGREDIENCE: 1 větší očištěné kuře, 120 g cibule zelňačky, 1 lžíce rajčatového protlaku, špetka sladké papriky, podle chuti sůl, 1 dl vývaru z kostí, 3 dl kyselého mléka, 4 vejce, 2 lžíce oleje.

POSTUP PŘÍPRAVY: Kuře vykostíme a maso nakrájíme na menší kousky a osmahneme společně s cibulkou, nakrájenou nadrobno. Přidáme rajčatový protlak, zalijeme vývarem z kostí, osolíme a dusíme do měkka. Jednotlivé porce hotového pokrmu klademe do ohnivzdorných misek, zalijeme kyselým osoleným mlékem, v němž jsme rozšlehali vejce a zapečeme. Pokrm podáváme v miskách, v kterých se zapékal. Vhodnou přílohou je bílý chléb.



ZAPÉKANÝ VAJEČNÝ DŽUVEČ Z KUŘAT. ZAPÉKANÝ VAJEČNÝ DŽUVEČ Z KUŘAT.



QR (http://qrcod.cz) -  - www.xkuchtik.cz Akvarijní náplň - filtrační AkvaBIO substrát Matrix do filtračních košů !
AkvaBIO substrát Matrix do filtračních košů
 


Průměr:  2,99 | Hodnotilo: 1350 x
1  |   2  |   3  |   4  |   5  |

 

 

 

Kategorie na xkuchtik.cz