KUŘE PO GABROVSKU (Bulharsko).

XBAZAR.eu  : KUCHTIK / RECEPTY / DRŮBEŽ / DRŮBEŽ KUŘE / 




INGREDIENCE: 1 větší očištěné kuře, špetka mleté sladké papriky, 150 g rajčat, sůl, 100g másla, 400 g cibule, lžíce estragonu, 400 g brambor.

POSTUP PŘÍPRAVY: Očištěné vyprané kuře rozsekáme na porce, osolíme, opečeme na másle, vyjmeme a v tuku po pečení osmahneme nadrobno krájenou cibuli, zaprášíme paprikou, přidáme nasekaný estragon a podlijeme vodou. Oloupané syrové brambory pokrájíme na větší kostičky, dáme do ohnivzdorné misky, přidáme nakrájená rajčata, osolíme, přidáme opečené porce kuřete, přelijeme cibulovým základem s paprikou a estragonem a v troubě dopečeme.



KUŘE PO GABROVSKU (Bulharsko). KUŘE PO GABROVSKU (Bulharsko).



QR (http://qrcod.cz) -  - www.xkuchtik.cz Akvarijní náplň - filtrační AkvaBIO substrát Matrix do filtračních košů !
AkvaBIO substrát Matrix do filtračních košů
 


Průměr:  2,98 | Hodnotilo: 1357 x
1  |   2  |   3  |   4  |   5  |

 

 

 

Kategorie na xkuchtik.cz