PEČENÝ ZAJÍC (Jugoslávie).

XBAZAR.eu  : KUCHTIK / RECEPTY / ZVĚŘINA / ZVĚŘINA ZAJÍC / 




INGREDIENCE: 600g zaječího zadku, 150g slaniny bez kůže, 1 l bílého vína, 2 lžíce oleje, 4 citróny, hlavička česneku, špetka mletého pepře, podle chuti sůl, petrželová nať, zaječí játra a srdce. POSTUP PŘÍPRAVY: Zaječí zadek odblaníme, prošpikujeme hodně slaninou a upečeme na pekáči v troubě na zbylé slanině, podlitý vodou, do poloměkka. Pak maso nakrájíme na porce, vložíme do oleje smíseného s citrónovou šťávou, třeným česnekem, sekanou petrželkou, mletým pepřem a vínem. Pak přidáme drobně rozsekané srdce a játra ze zajíce a dopečeme přikryté pod pokličkou. Ihned horké podáváme.

PEČENÝ ZAJÍC (Jugoslávie). PEČENÝ ZAJÍC (Jugoslávie).



QR (http://qrcod.cz) -  - www.xkuchtik.cz Akvarijní náplň - filtrační AkvaBIO substrát Matrix do filtračních košů !
AkvaBIO substrát Matrix do filtračních košů
 


Průměr:  2,99 | Hodnotilo: 1333 x
1  |   2  |   3  |   4  |   5  |

 

 

 

Kategorie na xkuchtik.cz