KACHNA NADÍVANÁ SARDELEMI.

XBAZAR.eu  : KUCHTIK / RECEPTY / DRŮBEŽ / DRŮBEŽ KACHNA / 




INGREDIENCE: I kachna, 1 petržel, 1 mrkev, malý kousek celeru, 50g sardele, 50g kaparů, 1 lžíce strouhanky, 1 vejce, podle chuti sůl. Do pekáčku - 40 g sádla, 3 dl vývaru, 2 dl červeného vína, 500g oloupaných brambor, všechen tuk z kachny. POSTUP PŘÍPRAVY: Kachní drůbky bez jater dáme vařit do slané vody a s očištěnou kořenovou zeleninou vaříme do měkka. Drůbky vyndáme, maso obereme z kostí, umeleme na masovém strojku, přidáme jemně utřenou sardelku, usekané kapary, strouhanku a syrové vejce. Vše dobře spojíme. Očištěnou vykuchanou, vypranou kachnu osolíme, vnitřek vymažeme připravenou nádivkou, vložíme dovnitř i játra, kachnu zašijeme a dáme do pekáče se sádlem, zalijeme vývarem, vínem, přiklopíme a dusíme do měkka. Pak okolo kachny v pekáči urovnáme brambory nakrájené na plátky, kachnu vyndáme, brambory osolíme, přelijeme tukem z kachny a upečeme do zlatova. Kachnu neporcujeme a podáváme s pečenými brambory.

KACHNA NADÍVANÁ SARDELEMI. KACHNA NADÍVANÁ SARDELEMI.



QR (http://qrcod.cz) -  - www.xkuchtik.cz Akvarijní náplň - filtrační AkvaBIO substrát Matrix do filtračních košů !
AkvaBIO substrát Matrix do filtračních košů
 


Průměr:  2,99 | Hodnotilo: 1359 x
1  |   2  |   3  |   4  |   5  |

 

 

 

Kategorie na xkuchtik.cz