KOROPTEV S CITRÓNOVOU ŠŤÁVOU (Jugoslávie).

XBAZAR.eu  : KUCHTIK / RECEPTY / ZVĚŘINA / ZVĚŘINA BAŽANT KOROPTEV / 




INGREDIENCE: 4 koroptve, podle chuti sůl, 200 g slaniny, 100 g cibule, špetka tymiánu, 1 l vývaru, 2 citróny. POSTUP PŘÍPRAVY: Oškubané, vykuchané, opálené a vyprané koroptve osolíme a dáme do kastrolku s nakrájenou slaninou, cibulí a tymiánem a dusíme do měkka. Pak přidáme hovězí vývar, trochu vyprané a nastrouhané citrónové kůry, všechnu šťávu a vše ještě podusíme, koroptve vyndáme, šťávu vysmahneme do tuku, koroptve naporcujeme a přeléváme výpekem.

KOROPTEV S CITRÓNOVOU ŠŤÁVOU (Jugoslávie). KOROPTEV S CITRÓNOVOU ŠŤÁVOU (Jugoslávie).



QR (http://qrcod.cz) -  - www.xkuchtik.cz Akvarijní náplň - filtrační AkvaBIO substrát Matrix do filtračních košů !
AkvaBIO substrát Matrix do filtračních košů
 


Průměr:  2,99 | Hodnotilo: 1300 x
1  |   2  |   3  |   4  |   5  |

 

 

 

Kategorie na xkuchtik.cz